Tuesday 28 April 2009

Λάκης ο "εμπαθούλης"…..


Πάλι τα ίδια. Κάθε φορά που βγαίνει ένα καινούριο αλ τσαντίρι τρέφω μια κρυφή ελπίδα. Την ελπίδα ότι ο Λάκης δεν θα είναι τόσο εμπαθής. Σήμερα οφείλω να ομολογήσω ότι το ξεκίνησε καλά! Μας τα χάλασε όμως στην συνέχεια! Ήταν καλός και ανανεωμένος αλλά δεν απέφυγε να δείξει το πρόβλημα που έχει με το ΠαΣοΚ και τον Γ. Παπανδρέου.

Υποστηρίζει ότι όλοι είναι ίδιοι και μας έφερε για παράδειγμα το σκάνδαλο Siemens. Έχει προφανώς επιλεκτική μνήμη ο κ Λαζόπουλος. Ξεχνάει ότι ο Παπανδρέου όχι μόνο έχει επανειλημμένα απομακρύνει όποιον έχει οποιαδήποτε έμμεση η άμεση ανάμιξη σε οποιοδήποτε σκάνδαλο. Ξεχνάει επίσης ότι το ΠαΣοΚ είναι το μόνο κόμμα που πραγματοποίησε κάτι που όλα τα αλλά δεν τολμούν. Την Δημοσιοποίηση του προϋπολογισμού του. Ας μας πει λοιπόν ο κύριος Λαζόπουλος γιατί είναι τόσο κακόπιστος ότι το ΠαΣοΚ του σήμερα είναι διαφορετικό;

Η διαφάνεια πρέπει να ορχήσει από τον κόμμα και την κυβέρνηση ώστε να πείσουμε ότι η εντιμότητα είναι ΜΑΓΚΙΑ γιατί αυτή την Ελλάδα θέλουμε. Χθες ο Γ. Παπανδρέου στο Λονδίνο έθεσε της βάσεις αυτής της Προοδευτικής Διακυβέρνησης ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο δημοκρατικής διακυβέρνησης με στόχο «να έχει ο πολίτης δικαιώματα και ευθύνες, να απολαμβάνει τα δικαιώματά του και να μην είναι αποκομμένος από την εξουσία, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σήμερα όπου ο πολίτης είναι αποξενωμένος και απομονωμένος από ένα διεφθαρμένο κράτος»

3 comments:

AfT_K said...

καλως η κακως ο Λακης εκφραζει ενα μεγαλο κομματι του κοσμου. Σιγουρα δεν ειναι σωστο αλλα πολλοι απο εμας θεωρουμε οτι σε καποιους τομεις ολοι ειναι το ιδιο... κακως δεν λεω, αλλα μεχρι αποδειξεως του εναντιον αυτο πιστευουνε πολλοι. Ενα παραδειγμα η λογια σε μια ομιλια δεν αλλαζουν μια αποψη.. θελει χρονο και πολλα παραδειγματα για να αλλαξει, το ιδιο ισχυει και οταν υπηρχαν ενα η δυο κακα παραδειγματα απο την διακυβερνηση της ΝΔ, ο κοσμος εδεινε και δευτερη και τριτη ευκαιρια.Τωρα δυσκολα θα δωσει για 100η η 1000η φορα αλλη μια ευκαιρια.

Captain said...

AfT_K
Diafwnw.... O lakis ekfrazei mono ton eayto toy kai ta symferonta toy. To oti aresei se ena kommati toy kosmoy kai oti ena poly megalytero kommati ton prarakolouthei den shmainei oti ton ekrazei kai poly perissotero den shmainei otiton apodexete sto synolo toy.
Kai emena mou aresoyn kapoia sketsakia toy alla pros theoy den me ekfrazei....

Anonymous said...

Προδοτες πασοκοι... ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!